Wie is Tareth

image

Tareth brings the love and teachings of the masters of the Source and unifies the traditions and disciplines of the past into the present. He has unwritten knowledge which comes with love and reaches into the soul.

Wie is Tareth?

Spirituele ontwikkeling wordt traditioneel versterkt door tijd door te brengen met een meester-leraar van de Bron van kennis en bewustzijn. Een buitengewoon persoon is de Engelsman Geoff Boltwood, schrijver van de boeken ‘The Messenger: The Journey of a Spiritual Healer’  en ‘Alchemy & the Grail’. Hij is een zielen-boodschapper van de Bron, die zich zijn vorige levens met de grote meesters uit het verleden herinnert. Hij brengt de liefde en wijsheid van de Bron in onze tijd.

Tijdens een ernstige ziekte, op zijn zesde jaar, was Geoff op een gegeven moment klinisch dood. Op dat moment kwam er een kracht in hem, die hem terug bracht in het leven en hem van binnenuit begon te leiden. Daardoor werd hij al opgroeiend langzaam een kanaal voor wat hij later ‘Bronenergie’ is gaan noemen. Lang wist hij niet hoe hij hiermee om moest gaan.

Hij begon echter kort voor zijn twintigste indrukwekkende kwaliteiten als ‘healer’ te vertonen en manifesteerde spontaan kristallen en poeder. Later verscheen er tijdens healingsessies etherische olie in zijn handen. Sinds 2007 manifesteert hij ook geluid uit stenen en kristallen. Hiervan zijn geluidsopnamen gemaakt, in Weris in België (2007), in Avebury in Engeland (2008) en in de koningskamer van de piramide van Gizeh in Egype (2009) In Rennes-Le-Bain in Frankrijk ( 2014 ) Daarna nog vele keren tijdens meditaties.

Diverse academische instellingen in Engeland verrichtten in de loop der jaren wetenschappelijk onderzoek naar zijn energieën en manifestaties. Zijn capaciteiten en werk zijn inmiddels wereldwijd bekend.

De kracht in hem vroeg hem verder te werken onder de naam Tareth. De frequentie van deze naam trilt namelijk op het neerzetten van de Bron op aarde. Tareth beschrijft de Bron als het punt van oneindige mogelijkheden van waaruit een stroom van onbeperkt bewustzijn vloeit. Hij verklaart dat olie, kristallen en het wonderlijke geluid dat hij via objecten kan laten ontstaan geen doel op zichzelf zijn: het is de zichtbare wijze waarop de spirituele energie vanuit de Bron zich manifesteert. Het doel is ons te her-verbinden met onze ziels-essentie en met de wijsheid die we al in ons hebben, zodat alle barrières voor spirituele ontwikkeling worden losgelaten. Zodat we het vermogen ontwikkelen om ons eigen leven te creëren zoals we dat willen.

Het zijn deze manifestatie’s en  humor in combinatie met de liefdevolle eenvoud van Tareth’s woorden, die vele mensen tot het inzicht brengen van een andere werkelijkheid binnen en buiten zichzelf. Tijdens een healing met Tareth wordt het oorspronkelijke punt van heelheid in jezelf aangesproken. Je komt opnieuw in contact met je kern, met je vermogen tot creëren en ontwakenen.

Tareth onderwijst dat JIJ de Weg bent en dat de sleutel tot transformatie ligt in de vrijheid om je echte Zelf te zijn. De tijd is aangebroken voor het wijken van oude doctrines en plaats te maken voor liefde en éénheid van de geest van creatie.

Mijn levensdoel is de wonderen te tonen die jullie te wachten staan, om jullie te begeleiden op weg van Aarde engelen naar Oneindige wezens van het Licht lichaam. Ik ben hier om het Hart van Liefde te raken en om de innerlijke droom in de realiteit te doen ontwaken. Ik draag dit werk op aan jullie. Jullie zijn het Licht en jullie aanwezigheid zal de mensheid helpen veranderen, nu en in de toekomst. Ik ben een Leidend licht van de Bron en breng de ware Alchemie van transformatie. Samen kunnen we een gemeenschap van Licht creëren die de levende Aarde en Mensheid verenigt en toelaat om het Licht lichaam verder te ontwikkelen. De reis naar huis is dichterbij dan ooit, laat jullie hart een tempel van vrede en harmonie zijn voor de toekomst.

Mijn werk houdt niet in dat ik mensen moet bekeren of ergens in moet laten geloven; de vermogens die ik gekregen hebt zijn bedoeld om mensen, die voor zichzelf verantwoordelijk willen worden, te helpen hun denken open te stellen voor nieuwe zienswijzen.”

Zie ook:    www.tareth.be   en  www.tareth.co.uk

 

image

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.