20 Mei 2017 Workshop “Het lied van de ziel”

Het lied van de ziel
Workshop met Tareth

zaterdag 20 mei in Abdij Rolduc, Kerkrade, NL

Tareth heeft het vermogen om bronenergie in materie te manifesteren. Deze materialisaties nemen meestal de vorm aan van geparfumeerde olie in zijn handen of wonderlijke klanken dat hij via kristallen laat ontstaan.

“Deze wonderen zijn niet het doel op zich. Ze zijn er om ons hart en geest te openen en om ons te laten weten dat we fysieke en spirituele wezens zijn.
Spiritualiteit is jouw natuurlijke verbinding met het wonder en de energie van het leven – het is het verkennen en ontdekken van deze verbinding en het verkrijgen van inzicht in jouw ware aard. De manifestaties laten jou weten dat je nooit alleen bent.”

Tijdens deze workshop zal Tareth vertellen over zijn eigen persoonlijke weg en over de klanken die hij heeft gemanifesteerd op sacrale plaatsen op de Aarde. Gebruik makend van sommige van deze klanken zal hij uitleg geven hoe je ze kan gebruiken om hart en geest harmonieus te openen. Dit helpt om jouw wijsheid aan te boren en om jouw bewustzijn te verruimen.

We gaan werken met :

– Het bekrachtigen van jouw creatiekracht en intuïtie
– Het openen van jouw innerlijke visie door de link tussen fysieke en subtiele geest te versterken.
– Het verankeren van hogere lichtlichaamfrequenties in jouw fysieke wezen zodat je meer in overeenstemming kan leven met jouw hoger potentieel.

Tareth zal een bijzondere meditatie doen, in verbinding met de lichtwezens (Elders), waar hij zal vragen om hun goddelijke liefde en heling over te brengen in de vorm van fysieke klanken. Deze klanken bouwen een brug tussen jouw aardse geest en Zielsbewustzijn. Ze spreken tot het hart en laten je weten dat jij een wonder bent en dat liefde overal aanwezig is.

De klanken zullen worden opgenomen en per mail worden toegestuurd om er thuis verder mee te werken.

Datum : Zat 20 mei 2017 van 11u tot 18 u.
Prijs : 65 euro
Adres : Abdij Rolduc. Heyendallaan 82, 6464 EP Kerkrade, Nl
Inschrijven : uiterlijk tegen 15 april via tel 003289/853581 of email : tarethmail@gmail.com of via seshani@skynet.be
Gelieve €30 te storten als voorschot, op rekening van Tareth.
IBAN : BE51 6528 2929 9562 BIC : HBKABE22
Ref : naam + het lied van de Ziel