Het Lichtlichaam en gemanifesteerde klanken

In  2007, kwam Tareth in Wéris, in België, met een groep bijeen om te luisteren naar de heldere klanken die enkele megalithische staande stenen voortbrachten terwijl zij er omheen mediteerden.

Op 3 juli 2008 verzamelde zich een groep van meer dan 40 mensen op de wereldberoemde locatie Avebury in Engeland, om de klanken die Tareth daar manifesteerde te beluisteren en op te nemen.

In april 2009 reisde een andere groep naar de Grote Piramide van Gizeh, waar de sinds het begin van dit proces meest opmerkelijke Gemanifesteerde Klanken werden opgenomen.

Tareth legt uit: “Deze Klanken bevatten de codes van het Lichtlichaam. Ze bevatten de wijsheid en lessen die noodzakelijk zijn voor de volgende stap in de evolutie. Deze boodschappen over de toekomst en over de rol die jij kunt spelen worden nu voor het eerst geopenbaard op een wijze die voor iedereen bereikbaar is. Dit is het begin van een krachtige en liefdevolle gave van de Bron. Dit werk is een unieke gelegenheid voor al degenen die zich willen voorbereiden op de nieuwe spirituele periode en daarin een wezenlijke rol willen spelen.

Tareth onderwijst regelmatig in België, Denemarken en Nederland. Hij leert hoe je werkt met deze klanken. Workshops bieden nieuwe manieren om te leren omgaan met uitdagingen en mogelijkheden tot groei. Je zult ook leren hoe je je aangeboren psychische en spirituele gaven kunt vergroten, je hogere doel te verwezenlijken en een kanaal te worden voor de nieuwe energieën van bewustwording.