Channneling cursus

Iedereen is een spiritueel kanaal. Deze cursus helpt je om je kanaal te ontwikkelen tot z’n hoogste niveau. Je zult leren om het spirituele kanaal van de chakra’s te ontwikkelen, de frequentie van de subtiele lichamen te verhogen en een verbinding te leggen met je Hogere Spirituele Zelf.
Hoewel leiding ontvangen van spirituele gidsen en begeleiders misschien het meest bekende aspect van Channeling is, laat deze cursus je vooral oefenen in het aanboren en channelen van je eigen intuïtieve kennis en wijsheid.
Meditatie, invocaties en inwijding worden gebruikt in de opleiding maar het grootste deel van de cursus zal bestaan uit praktische oefeningen om je kanaal fijn te leren afstemmen. Dit spirituele werk is voor je persoonlijke ontwikkeling en zal jouw vermogen om anderen te helpen versterken.

Deze cursus in ontwikkeld door Tareth.
De eerste avond van de cursus wordt door hem gegeven. De andere 3 avonden door Susanna.

Tijdens Deel 1 leer je:
Een heilige ruimte te maken om veilig en betrouwbaar te channelen;
Neurale netwerken te creëren om je intuïtie te laten groeien;
Aarde-wijsheid te channelen van de ziel van de planeet;
Helende energie en kleuren en
Archetypes te channelen.

Deel 2 is ook open voor mensen die ervaring hebben met meditatie en/of channeling en niet aan deel 1 hebben meegedaan.

In dit tweede gedeelte van de Channeling cursus zal de nadruk zal liggen op het oefenen om je een channel te ontwikkelen met voldoende brede capaciteit om in elke situatie te kunnen werken. We zullen ons vooral richten op:
Gidsen in de geestenwereld (Spirit Guides)
Het channelen van het Bewustzijn van tijd
Het beoefenen van verschillende technieken om boodschappen van de Engelengeesten (Angelic Minds) te channelen.

Verdere thema’s die in deel 3 aan bod komen zijn werken met de Chakras en het channelen van helende energie en kleuren – archetypes – de wijsheid van de Aarde – de Lichtwezens – Symbolen – Meesters (Thoth, Jezus, Boeddha…) – de Oudsten of Aartsengelen – Engelen van de tijd.
Je zult ook mantra’s leren die nooit neergeschreven werden en je toegang verlenen tot hogere energieën en Channelen terwijl je gemanifesteerde klanken hoort.

Data: Volgt.

Tijd: 19.00 – 21.30uur

Kosten: € 160,- per deel ( Is 4 avonden per deel ) Contant op de eerste bijeenkomst. Locatie workshop: Rotterdam-Schiebroek Tel. informatie: Susanna Willis 010 4226036 Aanmelding: per email swillis@kpnplanet.nl