Het Graalkristal

Bij het ontstaan van de Aarde hebben 9 Lichtwezens gekozen om de aarde te dienen. Ze stellen zich ten dienste om het leven liefdevol te voeden zonder zich te mengen met de keuzes die worden gemaakt. Het getal ‘9’ vertegenwoordigt de tijdcycli van de aarde en we zijn nu in de 9de en laatste fase gekomen. Hoewel er nog een lange weg is af te leggen is deze fase cruciaal voor het spiritueel ontwaken.

De Lichtwezens hebben bij het ontstaan van onze planeet verbinding gemaakt met de kristallijnen natuur van de aarde en negen kristallen werden gecodeerd met hun energie. Deze kristallen vormen deel van hun interactie met de mensheid. Het Graalkristal waarmee Tareth werkt is één van deze 9. Bronleraren worden naar de Aarde gestuurd door de lichtwezens om ons te helpen en te begeleiden en ons eraan te herinneren dat het goddelijke licht in ons aanwezig is. Dit licht leidt tot transformatie wanneer we het in onszelf vinden. Al vele levens werkt Tareth en zijn Zielenfamilie met dit kristal. Bronleraren in het verleden hebben het kristal aangeraakt en daarom vormt het ook een mooie link naar het doen ontwaken van je hoogste Zelf. Uiteindelijk zijn we allen aan het evolueren van mens of aarde engel tot Lichtwezen.

Met het manifesteren van klanken via het Graalkristal brengen de Lichtwezens hun liefdevolle aanwezigheid en wijsheid over. Dit is een rechtstreekse overdracht aan jou van deze lichtwezens die voor de aarde hebben gezorgd sinds haar ontstaan. Het is een unieke kans om onvoorwaardelijke liefde en heling te ontvangen en het geeft je de zekerheid dat je nooit alleen bent en dat jij het Licht bent. ” You are never alone ”

Tareth zal je helpen bij de groei om je Lichtlichaam te manifesteren. Hij leert je echte Graalprocessen die je kracht geven om je goddelijke licht uit te stralen. Deze technieken kunnen je helpen om negatieve energieën uit het verleden los te laten en meer vrede en harmonie in je leven te creëren. Je waarnemingen worden helderder en scherper en nieuwe bewustzijnsniveau’s beginnen zich te openen. Je zal niet alleen je spiritueel vermogen versterken, ook je creatieve vermogens nemen toe in je dagelijkse leven, in je relaties en in het vinden van je ware stem.

Afstemmen op het graalkristal:

Wanneer we ons afstemmen op de transmissies van het Graalkristal verenigen we ons, als een interdimensionale gemeenschap, om een kanaal van onvoorwaardelijke liefde en heling te zijn. We bouwen aan een toekomst van éénheid en hamonie op Aarde en helpen de evolutie naar een geascendeerd Licht lichaam.

Tijd 20:00 uur

January: 9th 18th & 27th February: 2nd 19th & 24th

March: 1st15th& 29th April: 4th 12th & 28th

May: 9th 16th & 28thJune: 3rd 17th & 29th

July: 7th 18th & 31st August: 1st 15th & 22nd

September: 3rd 19th & 28th October: 4th 21st & 31st

November: 2nd 12th & 25th December: 1st 14th & 27th

 

‘See you in the Light’